ARRANGEMENTER FOR OAGF 2023

I løpet av året avholdes en rekke arrangementer. Noen av disse er faste, mens andre er mer sporadiske. Under får dere litt info om noen samt månedlig oversikt.

Medlemstreff/Hyggekveld på ASYLET

Den første torsdagen i måneden møtes vi på Asylet. Her møtes vi helt uformelt, enten til en forfriskning, en kopp kaffe/te eller et enkelt måltid. Det er opp til den enkelte. Vi sitter sammen et par timer, før vi vender hjemover. Alle er hjertelig velkommen, også medlemmer i andre veteranforeninger under NGF.

Adr.: Grønland 28

www.asylet.no


Lunsj på Akershus

"Fra Gardeforeningen i København har vi snappet opp en ide. Der inviterer de medlemmer som er over 63 år til lunsj hver måned. Lunsjen foregår på ulike steder rundt København og de kaller seg MUMIER. Det viktigste er å møtes, men danskene synger også hver gang."

OAGF fant ideen god og vi inviterer derfor alle våre medlemmer til lunsj på Akershus Festning tredje tirsdag hver måned - til forskjell fra våre Danske venner - har ikke vi noen aldersbegrensning, slik at det er åpent for alle våre medlemmer.

De som ønsker å delta på lunsjen, bes ta kontakt med vår kasserer Asbjørn. Dette på grunn av bestilling av mat.

Adr.: Forsvarsmuseet, Kafeen

TLF for påmelding: 45 42 26 14

Frist for påmelding: Innen ONSDAG uken før. Full pris for de som ikke melder i fra og møter opp.

Lunsj koster kr. 75,- som inkluderer smørbrød, kake og kaffe. 


Mannskap trengs

OAGF har ved flere anledninger fått oppdrag som gir inntekt til foreningen, det kan nevnes blant annet som p-vakter under Holmenkollen skifestival, VM i kollen 2011 og nå sist VM i skiskyting 2016. Er det medlemmer som ønsker og hjelpe til ved slike oppdrag bes ta kontakt med ansvarlig oppdrag Ragnar Askeland. Dere vil da bli satt opp på en liste og vil få beskjed fra Viggo når det er behov for deres hjelp.

E-post: Ragnar.askeland[alfa]oagf.no   - I e-postadressen byttes [alfa] ut med @, dette er gjort for å slippe spam.

Mobil: 918 05 035  

prev next
  • Gutta klare på Oscarsborg Festning
  • Forberedelse på X-plass, Oscarsborg Festning

Aktivitetsplan 2023 - kommer